Koleos header

KOLEOS

Rijklaar vanaf
€59.240,-
Contact opnemen

KOLEOS

De Renault KOLEOS verbreedt je horizon. Met zijn krachtige design en gedurfde stijl biedt hij een ongeëvenaarde combinatie van vermogen en raffinement, met een uitstraling die respect afdwingt. Met de KOLEOS kom je verder, waar je ook naar toe wilt. Met Easy Park Assist, Active Emergency Braking System en Blind Spot Warning wordt elke rit een stuk veiliger, zodat je elk avontuur aankunt.


BrochurE KOLEOS  PrijslijsT KOLEOS

Koleos

Interieur

De reis begint binnen in de Renault KOLEOS. Alles aan boord van de KOLEOS is ontworpen met het oog op jouw rijplezier. Zo beschikt de KOLEOS over te personaliseren ambiance verlichting, een elektrisch bedienbaar panoramisch dak, het R-LINK 2-multimedia en navigatiesysteem met 8,7” portrait touchscreen en een BOSE® Surround audiosysteem. De vormgeving is van de KOLEOS is afgestemd op de allerhoogste eisen. Zo heeft de KOLEOS lederen bekleding, chromen interieurdetails en een hoogwaardige afwerking van de portieren. Niet alleen de voorste zitplaatsen, maar ook de achterste  zitplaatsen bieden onovertroffen comfort. Rijden in de Renault KOLEOS is een en al avontuur, zowel voorin als achterin.

Koleos header

Exterieur

De Renault KOLEOS heeft een atletisch profiel, een robuuste voorkant, LED PURE VISION verlichting en strakke lijnen geaccentueerd met chroom, waarmee hij ieders aandacht trekt. De gespierde flanken, brede schouders en grote 19” lichtmetalen wielen zorgen voor de looks van een auto die geen uitdaging uit de weg gaat. De LED PURE VISION-koplampen geven de KOLEOS een opvallend lichtdesign, waardoor je altijd ziet wat er om je heen gebeurt.