Winterpagina

Klaar voor de winter

De koude dagen zijn weer in aantocht, dat betekent dat het tijd is om jouw auto winterklaar te maken! Munsterhuis helpt jou graag veilig op weg, zodat jij deze winter zorgeloos op pad kan. Om jouw auto op tijd klaar te hebben hebben voor de winter, adviseren we je een afspraak te maken via onze afspraakplanner of door contact op te nemen met de vestiging van jouw keuze. Dan zorgen onze vakmensen ervoor dat jouw auto goed de winter doorkomt.

Bandenwissel

Winterbanden

Met winterbanden kies je voor meer veiligheid. Voor jezelf, medepassagiers en andere weggebruikers. Vanaf 7 graden Celsius en kouder leveren winterbanden niet alleen meer grip dan zomerbanden, ze zorgen ook voor een kortere remweg en een verbeterde wegligging tijdens gladde of natte omstandigheden.

Wij helpen je graag veilig de winter door. Plan daarom hieronder je bandenwissel afspraak in. Bovendien profiteer je nu van veel voordeel op de winterbandensets voor de Renault CLIO, CAPTUR, MEGANE én KADJAR.

munsterhuis werkplaats

Wintercheck

Bij Munsterhuis kennen jouw auto als geen ander. Dat is reden dat je bij ons de Renault Wintercheck kan uitvoeren. Voor slechts €14,95 controleren wij je auto op 10 vitale punten. Wij zorgen ervoor dat jij veilig en onbezorgd de weg op kan. Ben je lid van My Renault+? Dan is de Wintercheck voor jou helemaal gratis!

Tip: combineer de bandenwissel met een eventuele Wintercheck of onderhoudsbeurt.

Winteractie

Profiteer van extra voordeel op de beste deals voor binnen en buiten

Na het uitvoeren van de wintercheck ontvang je van ons een pas met een unieke code. Hiermee boek je, zo vaak als je maar wilt, de beste deals met kortingen tot wel 70%! Bovendien maak je kans op een VIP-weekend in Disneyland® Paris! Klik op onderstaande button voor de beste deals voor binnen en buiten.

Maak nu een afspraak

*Aanbiedingen geldig t/m 30 maart 2021; betreft een winterbandenset (4 band/velgcombinaties) en is excl. balanceren en montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Vraag ons om meer informatie voor jouw Renault. **Aanbiedingen van Renault wintercheck gelden in de actieperiode van 1 november 2020 t/m 24 januari 2021. Genoemde prijzen zijn vanaf-en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2020 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materiaal en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Actie: 'Tot 70% korting op de beste deals voor binnen en buiten': alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2021 via renault.nl/winteruitjes. Actie: Voor meer informatie en alle voorwaarden kijk op renault.nl/wintercheck en renault.nl/actievoorwaarden.