Is jouw auto klaar voor het voorjaar?

De lente staat weer voor de deur, de temperaturen gaan omhoog en dat heeft ook impact op jouw Renault. Munsterhuis helpt jou graag veilig op weg, zodat jij dit voorjaar zorgeloos op pad kan. Om jouw auto op tijd klaar te hebben  voor het voorjaar, adviseren we je een afspraak te maken via onze afspraakplanner of door contact op te nemen met de vestiging van jouw keuze. Dan zorgen onze vakmensen ervoor dat jouw auto helemaal gereed is voor de komende maanden!

Renault banden

Zomerbanden

Zomerbanden hebben een hardere rubber samenstelling zodat ze tijdens de warmere dagen op het warme asfalt goede grip bieden, maar ook een lange levensduur hebben. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Boven de 7 graden bieden zomerbanden dan ook de beste grip en veiligheid. 

Wij helpen je graag veilig het voorjaar door! Plan daarom hieronder je bandenwissel afspraak in.

Airco check

Aircocheck

Als de lente in de lucht is, dan ruík je dat. Het betekent bovendien dat we weer vaker naar buiten kunnen! Ga je met jouw Renault op pad? Dan is het prettig als het in de auto koel blijft en nét zo fris ruikt als buiten. Een goedwerkende airco is bovendien wel zo veilig: het houdt de ruiten vrij van condens én jouw hoofd koel. Maak daarom nu een afspraak voor een gratis Airco Check. Bovendien ontvang je een Pathé filmbeleving cadeau als je kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet.

Maak nu een afspraak