Renault Captur exterieur

CAPTUR

Rijklaar vanaf
€20.490,-
Private lease p.m. vanaf
€299,-
Offerte aanvragen Private lease

Renault CAPTUR

De CAPTUR heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Deze auto is gemaakt voor stadsmensen en richt zich op alles waar je mee te maken krijgt wanneer je in de stad rijdt. Met de CAPTUR ervaar je zelf hoe het is om zonder zorgen over zowel grote als kleine wegen te rijden. Met de Renault CAPTUR verken je alle facetten van het dagelijkse leven. De CAPTUR heeft een grote bodemvrijheid, skidplates in de bumpers voor en achter en een panoramisch glazen dak. Samen met het kleurrijke en innovatie interieur biedt de CAPTUR de ultieme rijervaring voor iedereen, ook buiten de stad.


BrochurE CAPTUR  PrijslijsT CAPTUR

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

E-TECH Plug-in Hybrid

De nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160 is de eerste plug-in hybrid van Renault. Het nieuwe model is nu te bestellen bij Munsterhuis Renault vanaf €33.290,- en aan het einde van de zomer te bezichtigen bij ons in de showroom. Wil je meer weten over de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid?

Renault Captur exterieur

Private lease

Wil je de Renault CAPTUR liever leasen? Dat kan al vanaf €299,- per maand! Wij bieden private lease aan tegen aantrekkelijke prijzen. Private leasecontracten lopen tussen de 24 en 60 maanden. Wil je weten of private lease iets voor jou is? Lees er meer over of neem contact met ons op. 

Renault Captur interieur

Interieur

Jouw comfort is waar het om draait bij de Renault CAPTUR. Zo geeft het lederen stuur een comfortabele grip en biedt het R-LINK multimedia - en navigatiesysteem met een 7" scherm alles wat je nodig hebt op het gebied van multimedia. Het Bose® premium soundsystem met 6 high definition speakers en subwoofer, zorgt voor een fantastische geluidservaring. Ook de vele opbergmogelijkheden maken bijvoorbeeld reizen een stuk gemakkelijker.

Renault Captur exterieur

Exterieur

Met 16" of 17" lichtmetalenwielen staat de Renault CAPTUR staat stevig op de weg, waar je hem ook naartoe brengt. De CAPTUR heeft een sterke persoonlijkheid, wat naar voren komt in het design. Met de stijlvolle LED-lampen heb je altijd goed zicht op wat voor je én achter je gebeurt. Zo zie je de stad in een ander licht. Zeker met het panoramische dak van de CAPTUR heb je van alle kanten zicht op jouw omgeving en de omgeving heeft ook goed zicht op jouw CAPTUR . Met de two-tone carrosserie de en de personaliseringsmogelijkheden kan iedereen zijn of haar eigen karakter toevoegen aan zijn of haar CAPTUR.

Renault Captur Youtube beeld