Airconditioning onderhoud


schone airco

U wilt toch ook gezonde lucht in uw auto?

Onderhoud aan de airco is heel belangrijk. De airco verhoogt namelijk niet alleen uw rijplezier, maar ook uw veiligheid. Door uw airco te reinigen worden bacteriën gedood, zodat u altijd schone en gezonde lucht in uw auto heeft. Wij helpen u graag om scherp en fris te blijven rijden door periodiek uw airco te reinigen.

De voordelen van periodiek airco-onderhoud bij Munsterhuis:

  • U bespaart kosten, want een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee dus minder brandstof. Bij tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties die hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.
  • U voorkomt lichamelijke klachten, want na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Onze monteurs reinigen het systeem grondig zodat deze klachten voorkomen worden.
  • U blijft scherp en fris, want een goed werkende airco zorgt ervoor dat de ramen niet beslaan en houdt de bestuurder bij de les.
  • U vergroot uw comfort, want de airco werkt efficiënter en sneller. Zo heeft u in de zomer frisse temperaturen en in andere seizoenen comfortabele temperaturen.

Dit zijn de onderhoudswerkzaamheden

Onze monteurs voeren tijdens een aircoreinigingsbeurt het volgende voor u uit: werking en temperatuur controleren, visueel controleren van de leidingconditie, reinigen van de airco (desinfecteren) en u kunt ervoor kiezen om de pollenfilter te laten vervangen.

Combinatie met wintercheck

Laat deze reiniging en bescherming eenmaal per jaar uitvoeren voor optimaal rijcomfort. De kosten hiervoor zijn € 39,-. Tip: doe dit in combinatie met uw Wintercheck of vraag ons voor het beste advies.

Direct een afspraak maken?