Airco check

Doe de GRATIS Airco Check en ontvang een Pathé filmbeleving cadeau!

De lentezon breekt al af en toe door en de dagen worden langer. Daarom is het belangrijk dat je er zeker van bent dat de airco van jouw Renault goed werkt. Je wilt immers niet dat jouw airconditioning uitvalt tijdens een warme rit in je auto.

Munsterhuis Renault biedt daarom de gratis aircocheck aan. Tijdens deze check controleren wij de airconditioning van jouw Renault en geven wij advies voor eventueel onderhoud. Mocht jouw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat wij je vrijblijvend één van onderstaande - tijdelijk extra voordelige - opties adviseren. Bovendien ontvang je een Pathé filmbeleving cadeau als je kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet.

Heeft jouw Renault een Airco Reiniging, Airco Servicebeurt óf Airco Onderhoud Compleet nodig? Neem dan contact met ons op. Direct een afspraak plannen? Ga dan naar de afspraakplanner! Maar let wel, OP=OP!

De actie loopt van 1 maart 2021 tot en met 31 mei 2021, dus wacht niet te lang! Hoge temperaturen komen sneller dan je denkt.

Samer Miro

Samer Miro

Automonteur

Waarom moet je je airco laten checken?

1. Je bespaart kosten

2. Je voorkomt lichamelijke klachten

3. Je blijft scherp en fris

4. Je vergroot je comfort

CLIO

Airco Reiniging

In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen. 

Nu voor slechts € 39,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

Captur E-TECh

Airco Servicebeurt

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van je aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contactvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt de pollenfilter vervangen.

Nu vanaf € 128,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

E-TECH

Airco Onderhoud Compleet

Wil je zeker weten dat je airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van je aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én de Airco Servicebeurt, zoals hierboven beschreven. 

Nu vanaf € 159,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

Wat moet je weten over je airco?

Last van allergieën? Vraag tijdens de airco check naar ons speciale anti-allergie interieurfilter. Wij willen natuurlijk niet dat je ziek wordt!