Profiteer van de After Summer Deals bij Munsterhuis!

Het zijn de After Summer Deals bij Munsterhuis. We hebben ruim 40 Renault Capturs op voorraad en bij aankoop van een Renault Captur ontvang je gratis all-season banden. Zo ben je niet alleen voorbereid op de winter, maar ook op alle andere seizoenen! 

Renault CAPTUR bi-fuel

Renault Captur

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en de contrasterende two-tone kleurstelling; de Renault Captur is niet voor niets een bestseller! Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter. Apple CarPlay & Android Auto zorgen voor het juiste entertainment aan boord en met meer dan 500 liter aan bagageruimte is de Renault Captur klaar voor ieder avontuur. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Renault CAPTUR

De Renault Captur Private Leasen?

Rijden voor een vast maandbedrag en alleen nog maar tanken? Je rijdt de nieuwe Renault Captur Intens al vanaf € 445,- per maand! Zo hoef jij je alleen bezig te houden met rijden en regelen wij de rest.

*Het private lease tarief is op basis van de Intens uitvoering en op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Disclaimer: Deze actie is uitsluitend geldig bij Renault dealer Munsterhuis Rijssen en Renault dealer Munsterhuis Hengelo op de nieuwe Renault Captur. De gratis all-season banden zijn niet inwisselbaar tegen contanten of korting op andere zaken. De all-season banden zijn niet geldig op reeds gedane transacties. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.