Nieuws

Nieuws

Image
Scenic auto van het jaar

Renault Scenic E-Tech electric Car of the Year 2024!

De Renault Scenic E-Tech electric is Car of the Year 2024! Compact, lichtgewicht en vol geavanceerde technologie. Deze auto is ideaal voor zowel stadsritten als comfortabele lange reizen, met een indrukwekkend bereik tot 625 kilometer!
Image
Renault

Renault Symbioz

Nieuwe compacte familie-SUV van Renault - Renault introduceert de Symbioz, een frisse toevoeging aan het C-segment. Deze compacte familie-SUV combineert rijplezier en efficiëntie dankzij de krachtige E-Tech full hybrid aandrijflijn. Ontworpen voor het gezin waarbij Renault zijn focus op het C-segment benadrukt.
Image
Renault winter

Winteraccessoires voor je Renault

Het winterseizoen is volop bezig en dat betekent dat het tijd is om je Renault helemaal winterklaar te maken. Of je nu van plan bent om op wintersport te gaan of gewoon wilt zorgen dat je auto de koude maanden doorkomt, bij Munsterhuis Renault ben je aan het juiste adres. In deze blogpost bespreken we onmisbare winteraccessoires die ervoor zorgen dat je comfortabel én veilig de weg op kunt.
Image

Nieuwe Renault Master 2024

Munsterhuis Renault presenteert met trots de vierde generatie Renault Master, een multi-energie 'Aerovan' die functionaliteit en esthetiek combineert. Dit model bouwt voort op een indrukwekkende historie met zijn innovatieve design, geoptimaliseerde aerodynamica, en een reeks aandrijflijnen waaronder efficiënte Diesel Blue dCi-motoren en krachtige batterij-elektrische varianten. De Master onderscheidt zich door zijn stijlvolle, ruime cabine die tevens dient als een functioneel mobiel kantoor, compleet met moderne technologieën zoals het OpenR Link-multimediasysteem met geïntegreerde Google-functies.
Image
Renault Austral - Munsterhuis Renault

De voordelen van een hybride Renault

In een wereld waar duurzaamheid en efficiëntie een steeds grotere rol spelen, denk je misschien weleens na over jouw bijdrage aan schonere mobiliteit. Bij ons heb je keuze uit verschillende hybride modellen, zoals de Renault Austral E-Tech full hybrid, de Renault Captur E-Tech en de Renault Clio E-Tech, die allemaal een stap in de juiste richting zijn. In deze blog delen we waarom deze hybride voertuigen zo interessant zijn.
Image

De nieuwe Renault Trafic E-Tech Electric

De Renault Trafic E-Tech Electric biedt een geheel nieuwe dimensie aan de alom geprezen Trafic-reeks. In lijn met de elektrische bedrijfswagens van Renault, doet deze nieuwe variant geen concessies op het gebied van kwaliteit, prestaties, keuzevrijheid en personalisatie. Ontdek waarom de Renault Trafic een icoon is geworden in zijn segment en een topfavoriet onder bedrijfswagens in Europa.
Image
Nieuwe Renault Arkana E-Tech

Nieuwe Renault Arkana: meer ‘Nouvelle Vague’ dan ooit tevoren

De Renault Arkana, die voor het eerst werd onthuld in oktober 2020, is een uitstekend voorbeeld van het succes van de Renaulution.

Image
Nieuwe Renault Scenic E-Tech electric

Maak kennis met de nieuwe Renault Scenic E-Tech

Maak kennis met de nieuwe Renault Scenic E-Tech Electric. Wat is er veranderd aan de Renault Scenic? Alles, behalve de naam! Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen belooft de nieuwe Renault Scenic e-Tech Electric een ultieme rijervaring met een duurzaam hart.

Image
Renault Megane E-Tech electric - hoge instap

Overheidssubsidie elektrische auto's

Bent u van plan om een elektrische personenauto of bedrijfswagen aan te schaffen of private leasen? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP) of Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA).

Image
De Renault Rafale

De volledig nieuwe Renault Rafale

De Renault Rafale, geboren en getogen voor rijplezier, is het vlaggenschip van Renault en biedt een uitgebreid totaalpakket aan veeleisende klanten. Het model combineert geavanceerde hybride-aandrijflijnen, chassis en elektronische uitrusting om een unieke rijervaring te bieden.
Image

Het succesverhaal van de Renault Clio

De Renault Clio is sinds zijn lancering in 1990 niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met meer dan 16 miljoen verkochte exemplaren in 120 landen is het de bestverkochte Franse auto aller tijden. De gerestylde Clio V staat op het punt zijn debuut te maken. Wat ons betreft, hét perfecte moment om terug te blikken op het succesverhaal van dit icoon.
Image
Nieuwe Renault Espace

De nieuwe Renault Espace: zelfde DNA, nieuwe generatie

In 1983 introduceerde Renault de baanbrekende Renault Espace, die bekend stond als 'de eerste auto voor leven en wonen'. Nu introduceert Renault de volledig nieuwe Espace, een SUV met een atletisch en elegant ontwerp, geschikt voor vijf of zeven personen.